• Рейтинг:
  • Бренд:
  • Модель:
    85408
  • Артикул:
    ML01101066
  • Доступно:
    526 шт.
  • Вага:
    14.00 г
Спиртові маркери найбільш популярні в мистецькому середовищі. Вони мають найширшу колірну гаму, яка перевищує понад 450 кольорів. Великий колірний спектр дає змогу створювати дуже реалістичні зображення й передбачає можливість роботи в різних техніках. Ними можна наносити як ніжні напівпрозорі тони, так і щільні темні, покривні, що мають мінімальну частку прозорості. Кольори спиртових маркерів легко змішувати. Для плавного переходу одного кольору до іншого використовуються спеціальні блендери. Спиртові маркери добре поєднуються з чорнилом на водній основі. Між двома основами не відбувається змішування — вони не розмивають одна одну.

Ця серія представлена маркерами з двома друкарськими вузлами.

Залежно від форми пера маркера можна використовувати різні техніки: великі заливки або точну деталізацію в роботі. Головна властивість спиртового маркера, на відміну від звичайного фломастера, — це стійкість чорнила до різних несприятливих зовнішніх чинників (волога, сонячне світло, перепад температури). Чорнило добре лягає на поверхні, як-от папір, пластик, метал, скло, плівку та дерево.

Спиртове чорнило не замерзає, не тече і не вимагає постійного заправляння. Маркер може пролежати довгий час без використання й залишатися в робочому стані. Завдяки спирту, що міститься у волокнах маркера, зображення швидко висихає й не змивається водою. Чорнило спиртових маркерів дуже міцно тримається на поверхні матеріалу, для його видалення потрібні розчини, що містять спирт.
Тип спиртовий
Товщина лінії листа, мм 2.0
Колір чорнила золотий
будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук