• Рейтинг:
  • Бренд:
  • Модель:
    85351
  • Артикул:
    STA3202-GG9
  • Доступно:
    202 шт.
  • Вага:
    20.00 г
Спиртові маркери найбільш популярні в мистецькому середовищі. Вони мають найширшу колірну гаму, яка перевищує понад 450 кольорів. Великий колірний спектр дає змогу створювати дуже реалістичні зображення й передбачає можливість роботи в різних техніках. Ними можна наносити як ніжні напівпрозорі тони, так і щільні темні, покривні, що мають мінімальну частку прозорості. Кольори спиртових маркерів легко змішувати. Для плавного переходу одного кольору до іншого використовуються спеціальні блендери. Спиртові маркери добре поєднуються з чорнилом на водній основі. Між двома основами не відбувається змішування — вони не розмивають одна одну.
Ця серія представлена маркерами з двома друкарськими вузлами.
Залежно від форми пера маркера можна використовувати різні техніки: великі заливки або точну деталізацію в роботі.
Головна властивість спиртового маркера, на відміну від звичайного фломастера, — це стійкість чорнила до різних несприятливих зовнішніх чинників (волога, сонячне світло, перепад температури). Чорнило добре лягає на поверхні, як-от папір, пластик, метал, скло, плівку та дерево.
Спиртове чорнило не замерзає, не тече і не вимагає постійного заправляння. Маркер може пролежати довгий час без використання й залишатися в робочому стані. Завдяки спирту, що міститься у волокнах маркера, зображення швидко висихає й не змивається водою.
Чорнило спиртових маркерів дуже міцно тримається на поверхні матеріалу, для його видалення потрібні розчини, що містять спирт.
Тип спиртовий
Товщина лінії листа, мм 1-7/0,7
будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук